Llegir està de moda

dimarts, 11 de maig del 2010 4:50 Publicat per EL PATI



Hem volgut posar aquest vídeo per a recordar a tothom què és un llibre tradicional. Està molt bé que estiguem creant noves tecnologies per a proporcionar més comoditats als lectors, però no s'està arribant a tot el públic amb els nous eBooks. Encara avui en dia hi ha dues generacions que no estan del tot familiaritzades amb l'ús de la informàtica i les noves tecnologies, així que realment el eBook està enfocat cap a gent entre 12 i 45 anys.

Anecdòticament, la franja d'edat per sota dels 30 anys són els que menys tenen inculcat l'hàbit de la lectura i els més grans d'aquesta edat prefereixen els llibres de tota la vida, els que es poden tocar, tal com diu el nostre amic del vídeo, els més fàcils d'usar i que no necessites connexió a internet o a la electricitat. Per tant ens preguntem, per a qui està dirigit l'eBook? Heu vist a algú que els faci servir? Havien de ser el regal "estrella" del Nadal 2009, però no sabem si va arribar a les mans de gaire gent, ni qui ho fa servir realment.

Amb aquest vídeo ens agradaria fomentar la lectura a aquella gent que no llegeix quasi bé mai. És un entreteniment que surt realment barato, el pots portar a tot arreu i no ocupa espai. La lectura ens obra la ment, ens ajuda a entendre a les persones, a posar-nos en la pell dels altres (cosa que hauriem de fer moltes més vegades al dia) i coneixem històries noves. És com una pel·lícula, on pots tornar a "viure" una escena sense necessitat de pitjar el botó cap enrere, sinó que solament cal tornar a llegir la pàgina que acabes de deixar.

Nosaltres quatre ens comprometem a llegir més durant aquest estiu, un cop ens haguem lliurat de la feina que hem de fer per la universitat i esperem que vosaltres també ho feu!
Podeu anar deixant comentaris amb llibres que recomaneu i segurament ens els llegirem si fan bona pinta!!

1 Response to "Llegir està de moda"

  1. EL PATI Says:

    Jo us recomano:

    La sombra del viento. De Carlos Ruiz Zafón!
    Me'l vaig llegir fa uns quants anys i em va agradar molt, qualsevol dia tinc pendent tornar-me'l a llegir, que hi ha moltes coses que ja no recordo!!

    Sandra

Publica un comentari a l'entrada