LA CAÇA DEL TRESOR

dimecres, 12 de maig del 2010 11:35 Publicat per EL PATI


Hola a tots!!
avui us volem explicar què és una caça del tresor...
a molts de vosaltres segurament ja us sona aquest tipus d'estructura didàctica...però pels que no la coneixeu, aquí us deixem una petita definició sobre el tema!

Una “caça del tresor” (en anglès “Treasure Hunt”, “Scavenger Hunt” o “Knowledge Hunt”), és una de les estructures d'activitat didàctica més populars entre els docents que utilitzen Internet en les seves classes.
En essència, és una pàgina web amb una sèrie de preguntes i una llista de pàgines web en les els alumnes busquen les respostes.

Al final s'acostuma incloure la “gran pregunta”, la resposta no apareix directament en les pàgines web visitades i que exigeix integrar i valorar lo après durant la recerca.
Les caces del tresor són estratègies útils per adquirir informació sobre un tema determinat i practicar habilitats i procediments relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació en general i amb l'accés a la informació a través de Internet en particular.

Una vegada definida " la caça del tresor" us mostrem uns exemples per a que conegueu aquest recurs didàctic!

Els huracans


Sant Jordi

Molts dels docents d'avui en dia, utilitzen aquest recurs per a que els seus alumnes interactuin amb el món de l'Internet.
Nosaltres creiem que és una iniciativa molt interessant, ja que els alumnes aprofundeixen més en els temes que se'ls plantegen a les caçes de tresors, i també els ajuda a utilitzar les eines d'Internet més correctament!


esperem que us hagi servit d'ajuda!

0 Response to "LA CAÇA DEL TRESOR"

Publica un comentari a l'entrada