Què és el Hot Potatoes i per a què serveix?

dimarts, 18 de maig del 2010 2:26 Publicat per EL PATI


Hot potatoes és un conjunt de vàries eines per a elaborar continguts digitals. Aquestes eines permeten elaborar exercicis interactius de tipus pàgina Web i de diferents modalitats. Els exercicis generats són pàgines Web estàndar que utilitzen codi XHTML 1.1 per la visualització, i JavaScript per la interactivitat. Aquests estàndars W3C són soportats per tots els navegadors moderns. Es poden crear exercicis en qualsevol idioma, o en una mescla d'idiomes. No és necessari saber res sobre XHTML o JavaScript per a utilitzar els programes.

Tot el que es necessita fer és introduir les dades (texts, preguntes, respostes, etc..) i els programes crearan automàticament les pàgines Web. Amés, els programes estan disenyats per a que es puguin personalitzar quasi totes les característiques de les pàgines.


Tipus d'activitats que podem fer amb Hot Potatoes:



1.- JCloze planteja activitats de text, en les que l'alumne haurà de completar determinades paraules amagades.

2.-
J
Cross és un altre programa amb el que podem crear mots encreuats. Necessitem una sèrie de paraules i les seves definicions.

3.-
JMatch, amb aquest programa farem exercicis de relacionar elements d'una columna amb els de l'altre.

4.-
JMix es tracta d'un programa que produeix exercicis per a ordenar. Poden ser d'ordenar paraules o grups de paraules per a formar una frase, o també ordenar lletres per a formar una paraula.

5.- Amb JQuiz podem crear proves de tipus test, amb un nombre indeterminat de preguntes.


A continuació realitzarem activitats amb el grup i les penjarem al blog per a que pogueu veure quina aplicació didàctica pot tenir.

Esperem que us hagi servit d'ajuda. Ànims per a crear activitats!!

0 Response to "Què és el Hot Potatoes i per a què serveix?"

Publica un comentari a l'entrada