Prestatgeria Digital

dimarts, 1 de juny del 2010 7:05 Publicat per EL PATI
Des de la prestatgeria digital de la XTEC, els centres docents poden crear tants llibres virtuals com necessiten i els poden assignar al professorat del centre.


Visiteu el catàleg digital per tenir accés als llibres creats per diferents centres. Per saber com són els llibres digitals i com funcionen visiteu el llibre d'exemple.

La prestatgeria digital de la XTEC és un recurs ofert als centres docents que els permet crear llibres virtuals amb continguts diversos i per a diferents finalitats.

Cada centre pot tenir tants llibres com cregui oportú i, a dins de cadascun d'ells, pot crear tants capítols com calgui. Els capítols estan formats per pàgines que corresponen a les entrades del llibre. Els llibres poden presentar-se en diferents idiomes i formats.

Només els centres i els CRP, identificats mitjançant l'adreça de correu del centre i la contrasenya corresponent, poden crear llibres i designar un usuari/ària XTEC que els administri.

Els llibres es divideixen en capítols. Per a cada un d'ells, es poden definir 4 tipus d'accés per a un usuari/ària, que són: Sense accés (cal entrar prèviament i ser una persona autoritzada), Només lectura, Pot publicar amb aprovació prèvia i Pot publicar SENSE aprovació prèvia. D'aquesta manera, diferents persones poden escriure diversos capítols simultàniament.

Els llibres es poden llegir sense haver d'entrar a l'aplicació, excepte en els capítols sense accés, de manera que qualsevol persona pot veure'n el contingut.

Trobem que és una manera d'incentivar la lectura i la creació de literatura per als més petits. Mentre ho fan es diverteixen i és el que els enganxarà al cap i a la fi.

És una llàstima que no puguem tenir accés a aquest servei, ja que ens hagués agradat fer un llibre de contes i que tots el poguéssiu llegir!!



0 Response to "Prestatgeria Digital"

Publica un comentari a l'entrada